Het lijkt zo eenvoudig; communicatie met wederzijds respect…

Stephan Peters (1963). Getrouwd en vader van twee studerende kinderen. Geboren en getogen in Twente maar in diverse bestuurlijke rollen en managementfuncties gepokt en gemazeld door het hele land. Mensen en alles wat hen beweegt staan in alles wat ik doe centraal; werk, studie, hobby. Het leven is in mijn ogen te kostbaar om conflicten onnodig lang voort te laten slepen. Mijn mediationstijl is doelgericht met een sterk ontwikkeld oor en oog voor de belangen van elke betrokkene. Communicatie met respect voor de ander. Als mediator voor familiekwesties en zakelijke geschillen ben ik aangesloten bij de Mediator Federatie Nederland (MfN). Dit geeft

borging voor de kwaliteit van mijn werk en het bepaalt de regels waarbinnen een mediation plaatsvindt. Dat is voor alle partijen verhelderend en uiteindelijk draait het daar ook om; transparantie, duidelijkheid en ’n voor alle betrokkenen acceptabele uitkomst waarmee iedereen weer verder kan in zijn of haar leven. Geen winnaars of verliezers, het leven heeft immers zoveel meer te bieden dan alleen vast te houden aan een ruzie of voortslepend conflict. Ik vertoef graag in de buitenlucht om van de natuur te genieten. Daarnaast brengen mijn hobby’s (literatuur, filosofie, poëzie, fotografie, muziek en geschiedenis) mij vele waardevolle momenten.

 

Mag ik je uitnodigen om rond te kijken op deze website of een vrijblijvende afspraak te maken?

Als gekwalificeerd en MfN (Mediator Federatie Nederland) erkend mediator geef ik vanuit onpartijdigheid en neutraliteit ondersteuning. Ik werk vanuit een vertrouwensbasis en heb de ervaring om mensen weer naar elkaar te kunnen laten luisteren. Ik regisseer en ondersteun partijen die hun conflict willen omzetten in een voor alle betrokkenen aanvaardbaar resultaat.

Medit

Mediation in Twente

06- 41 10 41 01

info@mediationintwente.nl

KvK: 70174636