Emotionele veiligheid is een absolute vereiste bij elk gesprek

Emotionele veiligheid staat bij mij op nummer één. Zonder veiligheid en vertrouwelijkheid is er geen basis om in gesprek te zijn met de mediator en de betrokkenen. Bij werkgerelateerde conflicten werk ik vanuit de zakelijke, persoonlijke en gemeenschappelijke belangen voordat ik naar de juridische kaders van bijvoorbeeld arbeidscontracten, relatie- en/of concurrentiebedingen kijk. Ook hier geldt; oorzaken liggen in het verleden, oplossingen in de toekomst en zijn de drie V’s (vertrouwelijkheid, veiligheid, vrijwilligheid) de basis voor mijn mediation.

Bij een scheiding komen ook de financiën om de hoek kijken zoals partner- en kinderalimentatie, de huwelijksvorm, verdeling van vermogen, schenkingen, schulden en pensioenen. Het ouderschapsplan is een plan waarmee gescheiden ouders meewerken om de kinderen zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Pas wanneer ouders de financiële, praktische en emotionele zaken besproken en beschreven hebben komt er een echtscheidingsconvenant of vaststellingsovereenkomst

Als gekwalificeerd mediator geef ik vanuit onpartijdigheid en neutraliteit ondersteuning. Ik werk vanuit een vertrouwensbasis en heb de ervaring om mensen weer naar elkaar te kunnen laten luisteren. Ik regisseer en ondersteun partijen die hun conflict willen omzetten in een voor alle betrokkenen aanvaardbaar resultaat.

Medit

Mediation in Twente

06- 41 10 41 01

info@mediationintwente.nl

KvK: 70174636