Voorkom en hanteer conflicten met een ervaren mediator die bovendien een zakelijke achtergrond heeft!

Collega’s en conflicten, ze lijken soms bij elkaar te horen. Maar slecht samenwerkende medewerkers en afdelingen kosten naast irritatie ook veel geld. Kosten die niet snel inzichtelijk zijn totdat er een ziekmelding ontstaat, Arbo-artsen in beeld komen of advocaten over rechten en plichten beginnen…

Als zakelijk mediator en voormalig directeur ken ik de gevoelens van ergernis en onmacht in de directie van organisaties: afdelingen en individuen die hun belang en ego laten prevaleren boven het bedrijfsbelang:

leidinggevenden die de handschoen niet goed weten op te pakken; toegewijde medewerkers die uit teleurstelling na een tijdje toch de organisatie verlaten; en last but not least klanten die de omzet liever bij de concurrent neerleggen wanneer de sfeer in uw organisatie wat minder goed voelt.

Waarom wachten tot code rood en niet alvast bij geel of oranje aan de bel trekken? Door de vreemde oren en ogen van een kundige mediator in te schakelen gaat u kosten en ergernissen besparen.

Een kennismakend en vrijblijvend kopje koffie is gauw geregeld. Bel 06 – 41 10 41 01 of mail naar info@mediationintwente.nl en ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.

Als gekwalificeerd mediator geef ik vanuit onpartijdigheid en neutraliteit ondersteuning. Ik werk vanuit een vertrouwensbasis en heb de ervaring om mensen weer naar elkaar te kunnen laten luisteren. Ik regisseer en ondersteun partijen die hun conflict willen omzetten in een voor alle betrokkenen aanvaardbaar resultaat.