Waarom een beginnende rimpel laten uitgroeien tot een storm?

Even voorstellen; Stephan Peters (1963), getrouwd en vader van twee volwassen kinderen. Geboren en getogen in Twente, gepokt en gemazeld door letterlijk en figuurlijk over grenzen heen te kijken. Mensen, en wat hen beweegt, staan in mijn werkzaamheden als zakelijk mediator, management consultant, reisleider, trainer/spreker en fotograaf centraal. Als mediator werk ik vanuit het besef dat het leven te mooi en kostbaar is om conflicten lang voort te laten slepen. Bovendien kost een conflict elke dag weer opnieuw negatieve energie.

Omdat ik vaak als vertrouwenspersoon en bemiddelaar betrokken wordt bij zakelijke mediations, familiekwesties (geen scheidingen) en burengeschillen, heb ik een brede ervaring opgebouwd in diverse soorten conflicten.

Een goede mediation geeft duidelijkheid en een voor alle betrokkenen werkbaar en acceptabel resultaat. Geen winnaars of verliezers maar ruimte en nieuwe kansen. Waarom zou je een beginnende rimpel op het watervlak laten uitgroeien tot een storm?

.

Stephan

Als gekwalificeerd mediator geef ik vanuit onpartijdigheid en neutraliteit ondersteuning. Ik werk vanuit een vertrouwensbasis en heb de ervaring om mensen weer naar elkaar te kunnen laten luisteren. Ik regisseer en ondersteun partijen die hun conflict willen omzetten in een voor alle betrokkenen aanvaardbaar resultaat.