En wie beheerst nu wie; het conflict jou of jij het conflict?

Laten we wel zijn; in elke toekomst ligt wel een kwestie, conflict of probleem verscholen. Een ruzie of conflict kan op den duur verhelderend werken en een crisis kan je ook nieuwe inzichten brengen. Echter, wanneer een kwestie te lang duurt kan het een eigen leven gaan leiden en voor dagelijkse negatieve ballast zorgen. Maar wie is nou eigenlijk de baas, jij of het conflict?

Medit werkt voor elk soort conflict in opdracht voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven, zorginstellingen, scholen en gemeenten. Wil je daarom eens vrijblijvend kennismaken en aan tafel wat meer informatie krijgen over een professionele mediation? Mail naar: info@mediationintwente.nl of bel mij voor een snelle afspraak op: 06 – 41 10 41 01.

Als gekwalificeerd mediator geef ik vanuit onpartijdigheid en neutraliteit ondersteuning. Ik werk vanuit een vertrouwensbasis en heb de ervaring om mensen weer naar elkaar te kunnen laten luisteren. Ik regisseer en ondersteun partijen die hun conflict willen omzetten in een voor alle betrokkenen aanvaardbaar resultaat.